Român stabilit în Italia, mort în România unde s-a dus la înmormântarea unchiului său

Marius Fara, un bărbat român în vârstă de 42 de ani, originar din Dobârca, județul Sibiu, dar stabilit în localitatea Canepina, provincia Viterbo (Lazio), și-a pierdut viața într-un accident rutier în România. Lasă în urmă o soție îndurerată și doi copii.

Evenimentul tragic a avut loc în timpul serii de miercuri, 28 iunie. Marius se afla în România pentru a participa la înmormântarea unchiului său.

photo_2023-06-29_19-02-20
Marius Fara. Sursa foto: Viterbo Today

Potrivit informațiilor publicate de Viterbo Today, bărbatul român se afla la volanul unei mașini pe care o închiriase, când ar fi pierdut controlul volanului și ar fi părăsit carosabilul izbindu-se de un copac.

În urma impactului violent, mașina a fost distrusă în totalitate, strivind corpul șoferului, relatează publicația Sibiu Independent.

Când pompierii l-au extras din mașină, nu mai era nimic de făcut, medicii sosiți la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Apoldu de Sus, la un accident rutier.

La fața locului a fost găsită o persoană de sex masculin în vârstă de 42 de ani care din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând astfel decesul.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

74fd8f95-622e-4995-b61a-f7932821759a-1068x596
Sursa foto: Sibiu Independent

Știrea tragică a ajuns rapid în Canepina, unde Marius Fara, trăia de mulți ani. Lucra ca muncitor și avea două fiice din căsătoria cu Rosella, o localnică din Canepina. Întreaga comunitate este acum alături de familia îndurerată, șocată în fața acestui deces atât de brusc și prematur.

Soția lui Marius și fetele au plecat deja spre România pentru a-și lua rămas bun de la el. Nu se știe încă detaliile înmormântării sau dacă trupul neînsuflețit al românului va fi adus înapoi în Italia sau va rămâne în România, unde de altfel locuiește și mama sa.

Primarul localității, Aldo Moneta, îl descrie pe Marius Fara ca fiind „un om cumsecade, foarte bine integrat în comunitate, mereu dispus să ajute pe oricine. Pentru satul nostru, profund întristat, este o adevărată tragedie și suntem cu toții alături de familia lui.”

Printre mesajele de condoleanțe, Alessandra a scris pe Facebook: „Este un mare regret – dispariția ta ne va lipsi enorm. Veghează-ți din înălțimi fiicele atât de iubite și pe Rosella.”