Italia: Român lovit la cap și ucis cu o lopată de un alt român după o ceartă în casa în care locuiau

Un bărbat român în vârstă de 49 de ani a fost ucis la Monte Compatri, în apropierea Romei, zona Castelli Romani, de un conațional după o ceartă care a avut loc vineri, 28 decembrie. Victima a fost lovită mortal cu pumnii și cu o lopată de un român cu care locuia în aceeași casă, scrie Castelli Notizie. Ucigașul a fost dus la închisoare.

Nicolae Dumitru a fost găsit fără viață în casă de un prieten care locuia și el împreună cu cei doi. Acesta a sunat imediat la carabinieri și la serviciul de ambulanță dar a fost în zadar, Dumitru era deja mort.

Carabinierii de la compania din Frascati au început investigațiile. Bărbatul care a dat alarma a declarat militarilor că Nicolae Dumitru, cu care împărțea casa din Via Santa Maria Le Quinte, a fost atacat de colegul său de cameră în vârstă de 47 de ani. Potrivit declarațiilor făcute de martor, cei doi s-au certat din motive banale, dar nu a fost pentru prima dată când, în casa unde locuiesc mai mulți români, s-au dezlănțuit conflicte de acest gen.

Numai că de această dată cearta a degenerat în tragedie. Nicolae Dumitru a fost lovit cu pumnii în față apoi cu un obiect de metal care, sursa citată scrie că ar fi fost o lopată. Loviturile puternice primite în zona capului i-au provocat decesul.

Agresorul, după scena violentă în care a luat viața conaționalului său, a fugit și s-a ascuns într-o clădire din zona Laghetto. El a fost găsit de carabinierii din Frascati sâmbătă, 29 decembrie, în jurul orei 14:00 și a fost arestat pentru crimă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a fost dus la închisoarea din Velletri și pe numele său a fost deschis de procuratori un dosar cu acuzația de omucidere.