Român ucis fără milă la o fermă din Italia. La crimă au asistat mai multe persoane

Un român a fost ucis fără milă în seara zilei de joi, 8 septembrie 2022, în interiorul unei ferme situate pe câmpurile agricole dintre localitățile Manfredonia și Zapponeta, provincia Foggia din Puglia.

La crimă au asistat mai multe persoane, iar autorul acesteia a fost arestat la scurt timp după ce românul a fost ucis, relatează agenția de știri ANSA.

Potrivit sursei citate, totul a început de la o ceartă din motive banale, la o fermă agricolă în care unul dintre cei doi protagoniști lucra.

Din primele informații reiese că cearta ar fi fost alimentată și de consumul excesiv de alcool, iar unul dintre ei și-a pierdut cumpătul și l-a înjunghiat pe celălalt, de față cu alte persoane.

Victima înjunghierii a decedat din cauza rănii grave suferite, iar martorii au alertat imediat carabinierii. Anchetatorii au reușit atât să identifice într-un timp foarte scurt atât victima, cât și criminalul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din cele relatate de publicația locală L’Attaco.it, numele românului ucis este Ion Meluselu, cetățean român în vârstă de 40 de ani.

Criminalul, în schimb, se numește Mihai Viasu, de aceeași naționalitate, dar în vârstă de 56 de ani.

Viasu a fost arestat și se află acum închis în penitenciar, acuzat fiind de omor. Carabinierii continuă investigațiile pentru a afla cu exactitate dinamica crimei.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20