Român venit în Italia să-și viziteze rudele, mort într-un tragic accident în timp ce se întorcea acasă

Un grav accident rutier s-a produs joi, 4 ianuarie, pe autostradă, în apropierea ieșirii Città di Castello Sud, direcția Ravenna.

Un bărbat român, în vârstă de 49 de ani, a fost lovit mortal de o dubă în timp ce încerca să mute autoturismul său, un Volkswagen Passat, care se defectase și rămăsese blocat în mijlocul drumului.

Accidentul s-a petrecut puțin după ora 10:00 dimineața. Se pare că victima, care locuia în România, fusese în Umbria de sărbători, în vizită la niște rude din zona Corciano, și pleca spre țara natală.

În momentul impactului, bărbatul era în afara autovehiculului său, încercând să-l deplaseze de pe carosabil cu ajutorul a două persoane care i-au sărit în ajutor.

Duba, condusă de un bărbat de origine marocană rezident în Città di Castello și care se îndrepta spre Sansepolcro (Arezzo), unde se află un depozit al companiei pentru care lucra, a lovit mașina avariată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma coliziunii, corpul bărbatului român a fost aruncat la câțiva metri distanță, într-o zonă de odihnă adiacentă.

Conaționalul nostru a suferit răni grave, iar la sosirea echipajelor de salvare toate încercările de resuscitare s-au dovedit a fi zadarnice.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de autoritățile judiciare pentru investigații suplimentare.

În accident au fost rănite alte trei persoane, dar fără leziuni grave.