Româncă adoptată de mică în străinătate: „Am fost născută pe un câmp de porumb și îmi caut mama biologică”

O tânără în vârstă de 36 de ani, născută în România și adoptată de mică în Statele Unite ale Americii o caută acum pe cea care i-a dat viață. Printr-un anunț publicat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României amintește că a fost născută pe un câmp de porumb, apoi dusă la spital unde a fost lăsată de mama sa biologică.

Se numea la naștere Stoica Diana și a văzut lumina zilei pe un câmp din comuna Găiești, județul Dâmbovița, la data de 16 decembrie 1986.

Știe că mama sa se numea Stoica Clara și locuia în satul Odrihei, comuna Coroisânmartin din județul Mureș.

„În actele de adopție scrie că am fost născută pe un câmp de porumb și apoi dusă la spital, de unde mama mea biologică a plecat. Am locuit în orfelinat până la 4 ani, când am avut șansa să fiu adoptată de o familie absolut minunată, care mi-au oferit iubire și educație”, a specificat tânăra în anunțul său.

Ea roagă pe cei care au informații despre mama sa să contacteze administratorii paginii mai sus menționate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Vă rog frumos să distribuiți anunțul meu, deoarece mi-aș dori extrem de mult să îi cunosc și nu îi judec deloc. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. Vă mulțumesc frumos!”, este mesajul de încheiere al Dianei.

Sursa foto: pagina Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”