Româncă adoptată în Italia când avea patru ani, își caută mama biologică și frații. „Sper să-i pot povesti despre viața mea fără ea”

Elena Adela Ilieș, născută la data de 20 martie 2000 la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, face un apel emoționant către toți românii pentru a fi ajutată să-și găsească familia biologică.

406640946_762260332609111_2977147087140766771_n
Elena Adela Ilieș (numele primit la naștere) își caută familia biologică. Sursă imagine: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Adoptată în Italia la vârsta de patru ani, tânăra femeie își amintește de perioada petrecută în orfelinat și își exprimă dorința de a-și regăsi mama și posibilii frați sau surori, se relatează pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, unde a fost publicat inițial mesajul ei.

„Fiecare zi pentru mine e o nouă speranță, speranța de a-mi găsi mama care mi-a dat viață și frații sau surorile mele dacă există”, a transmis ea.

În ciuda lipsei de informații detaliate despre familia sa de origine, Elena speră că semnele particulare pe care le posedă și pasiunile ei pentru motociclete și mașini vor fi de folos pentru a-și putea găsi mama.

„Acum, când și eu sunt mamă la rândul meu, sper pentru prima dată cu adevărat să o găsesc și să-i pot povesti despre cei 23 de ani din viața mea fără ea”, a transmis tânăra adoptată în Italia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Elena subliniază că nu își dorește să o învinovățească sau să o judece pe mama sa, ci doar să stabilească o legătură cu ea și să știe că aceasta există în viața ei.

Ea vorbește despre sentimentul constant de a se gândi la mama sa și la posibilii frați, exprimându-și speranța că acest apel va ajunge la familia sa biologică.

Elena solicită astfel ajutorul tuturor românilor, încurajând transmiterea mesajului ei mai departe, în speranța că va ajunge la mama sa și la ceilalți membri ai familiei din Râmnicu Vâlcea.

Ea mulțumește tuturor pentru suportul lor și își exprimă optimismul că, cu ajutorul nostru, va reuși să-și regăsească familia pierdută.