Româncă adoptată în străinătate, își caută mama biologică. „Ar putea fi chiar și în Italia”

Irina Cristina Ciobanu, născută la data de 14 iulie 1984 în București, a lansat un apel public pentru a fi ajutată să-și găsească mama biologică, Mihaela Ciolcă. Atunci când era căsătorită cu tatăl Irinei, femeia avea numele de familie tot Ciobanu.

Irina a fost adoptată la vârsta de șase ani de o familie minunată din Franța, care i-a oferit un trai mai bun. Cu toate acestea, acum, ea își dorește să-și găsească mama biologică și a apelat la ajutorul urmăritorilor paginii The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României pentru a găsi-o.

343934010_903129760977122_1918442473558453782_n
Irina Ciobanu, în copilărie și ca adultă. Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

În mesajul său, femeia își amintește de copilăria sa, înainte de adopție: „Îmi amintesc că am fost dusă într-un loc frumos unde mai erau alți copii și multe jocuri, unde ne jucam.”

Familia adoptivă i-a schimbat viața: „Am fost adoptată de o familie minunată căreia îi datorez totul ceea ce sunt astăzi.” De asemenea, Irina mai știe că are o soră, adoptată tot în Franța, la doar o lună după ea.

Informațiile despre mama biologică sunt puține, dar se știe că era despărțită de tatăl Irinei, Nicolae Ciobanu, și avea domiciliul în București, sector 6, strada Lujerului, bloc 100, scara C.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Ceea ce îmi mai amintesc foarte vag, de bunica mea, când într-o zi mi-a spus că o mergem în vacanță la niște străini, dar fiind micuță chiar nu am realizat ceea ce urma să îmi schimbe viața pentru totdeauna”, a mai povestit Irina.

Ea face acum un apel către toți românii, sperând să obțină ajutor în găsirea femeii care a adus-o pe lume: „Vă rog să mă sprijiniți în căutarea mamei mele, care ar putea fi chiar și în Italia, poate cineva o cunoaște sau poate chiar își amintește și de existența mea.”

Ea încurajează pe oricine are informații să trimită un mesaj paginii Facebook menționată mai sus și să distribuie anunțul cât mai mult posibil, mulțumind cu anticipare tuturor celor care-și vor da silința să o ajute.