O româncă din Italia la Ciao Darwin, program TV prezentat de Paolo Bonolis

Cătălina Mioara Georgescu este o româncă originară din Constanța care trăiește de mulți ani la Brescia, în nordul Italiei. O femeie cochetă, frumoasă în adevăratul sens al cuvântului, pentru că nu are doar doi ochi albaștri superbi și o față de zână ieșită parcă din cărțile de povești ale lui Petre Ispirescu, ci și o sensibilitate aparte, un optimism și o dragoste de viață care se deslușesc ușor când îi vezi zâmbetul radios.

Pentru că cine nu zâmbește nu e fericit, iar Cătălina ne demonstrează că ea, aici, în Italia, și-a găsit fericirea. Este o femeie împlinită, are 50 de ani, este soție, mamă și bunică. Iar vârsta nu a împiedicat-o să își împlinească un vis ascuns într-un ungher al sufletului încă de când era o tânără atrăgătoare de la malul Mării Negre și participa ca prezentatoare la diverse spectacole sau la concursuri de modă și frumusețe.

În Italia și-a construit o familie care o susține în tot ceea ce face, românca noastră are o căsnicie fericită cu un bărbat italian, este mama unei tinere care i-a dăruit o nepoțică, iar acasă mai are un băiat.

Cătălina Mioara Georgescu. Foto: ahiva personală

Încrezătoare și ambițioasă, Cătălina a participat și a obținut la concursul „Miss Nonna” (Miss Bunica) în iunie 2018, la Telgate în provincia Bergamo, titlul de „Miss Nonna Fashion”, un premiu care i-a adus mare bucurie și satisfacție la o vârstă când multe femei se plafonează și se lasă pradă ideii că viața nu le va mai putea oferi nicio bucurie și nicio satisfacție. Simptomul optimismului debordant al Cătălinei o demonstrează: femeile de 50 de ani pot fi fericite și mulțumite de ele însele, chiar dacă ceasul maturității și-a mutat acele înainte.

Cătălina Mioara Georgescu. Foto: ahiva personală

După premiul de Miss Nonna Fashion, frumoasa bunică româncă a fost selecționată să participe la alte concursuri și prezentări de modă din nordul Italiei, iar vineri, 5 aprilie, a participat la programul de televiziune „Ciao Darwin”, produs de Mediaset și prezentat de binecunoscutul și îndrăgitul prezentator italian, Paolo Bonolis. „Vreau să-mi demonstrez mie și tuturor femeilor care cred că vârsta este un obstacol în calea viselor, că nu este adevărat, putem fi curajoase, frumoase și învingătoare la orice vârstă, ne putem îndeplini visele oricând, important este să luptăm pentru ele”, ne-a spus Cătălina și nu punem în dubiu sinceritatea care răzbate din tonalitatea plină de optimism și căldură a glasului său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI