O româncă, aleasă Miss în Italia. „Era de așteptat”

Daiana Enache, în vârstă de 16 ani și Manuel Calli, în vârstă de 22 de ani, au fost încoronați ca Miss și Mister Settimo 2023, în cadrul concursului de frumusețe organizat la Settimo Torinese, în regiunea Piemont, informează publicația La Voce.

Evenimentul a fost organizat de asociația Voce di Calabria, condusă de Antonio Folino, împreună cu Union Model a lui Dante Zanetti, agenția care l-a descoperit pe Gabriel Garko și pe Alba Parietti.

Grupul folcloric „Voce di Calabria” a asigurat divertismentul în pauze, cu un repertoriu de cântece populare. De asemenea, evenimentul a avut suportul Primăriei din Settimo Torinese, oraș din provincia Torino, cu peste 45.000 de locuitori.

Daiana_Enache_e_Manuel_Calli-1690141304711.jpg--
Daiana Enache, în vârstă de 16 ani și Manuel Calli, în vârstă de 22 de ani, încoronați ca Miss și Mister Settimo 2023. Sursa foto: La Voce

În cadrul ediției din acest an a Miss, Mister și Lady Settimo 2023, prezentată de Deborah Leone, numărul fetelor participante a depășit numărul băieților.

Daiana s-a născut la Chivasso, dar părinții ei sunt români

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Succesul tinerei de origine română, Daiana Enache, nu a fost o surpriză. „Era de așteptat”, au declarat organizatorii.

Ea este foarte cunoscută în oraș și a avut un grup mare de prieteni care a susținut-o în această aventură, încheiată cu încoronarea ei.

Daiana este elevă la școala profesională G. Ferraris din Settimo, la secțiunea de tehnician în turism, dar cu siguranță va avea un viitor și în această lume a modellingului.