Româncă arestată în Italia, amenința oamenii de pe stradă cu un cuțit

O femeie de cetățenie română a fost arestată în seara zilei de 19 august 2020, pe insula Ortigia din localitatea italiană Siracusa, după ce a amenințat mai multe persoane cu un cuțit. Femeia era căutată de mai multe zile de către forțele ordine pentru fapte asemănătoare.

Potrivit presei locale, polițiștii de la Comisariatul din Ortigia au fost solicitați să intervină în centrul insulei după ce o femeie a început să amenințe trecătorii cu un cuțit în seara zilei de miercuri. La vederea agenților de poliție, agresoarea, care se afla în zona Largo XXV Luglio, a aruncat cuțitul și a fugit.

- Continuarea după publicitate -

Polițiștii au urmărit-o, însă, și au prins-o în apropiere de Piazza Pancali din localitate, unde infractoarea s-a prins cu brațele și picioarele de un stâlp de iluminare și a refuzat să se supună arestului. Mai mult, femeia i-a mușcat pe agenți de mâini în timp ce trăgeau de ea pentru a face-o să se desprindă de stâlp.

Forțele de ordine au reușit în cele din urmă să o imobilizeze și să o pună sub arest, iar în urmă unei perchiziții au găsit asupra ei un al doilea cuțit. Infractoarea a fost identificată ca fiind Georgeta Haidu, în vârstă de 38 de ani și fără rezidență în Italia. Aceasta a fost arestată pentru rezistență în fața unui oficial public, amenințări grave și port nejustificat de arme albe.

Haidu Georgeta, 38 de ani, arestată în localitatea italiană Siracusa din Italia. Foto: SiracusaNews.it