Româncă arestată în Italia la petrecerea pentru botezul celor doi copii ai săi

O femeie de naționalitate română din Italia, în vârstă de 35 de ani și rezidentă în localitatea Ancona din Marche, a fost arestată miercuri, 12 mai 2021, în fața soțului și rudelor sale chiar la petrecerea de botez a celor doi copii ai săi.

Polițiștii care au încătușat-o aveau un mandat de arestare pe numele femeii emis în urma unei condamnări primite în Italia pentru o infracțiune comisă în urmă cu 13 ani, relatează ziarul italian Corriere Adriatico.

Potrivit sursei citate, românca de 35 de ani obișnuia să practice prostituția în trecut, în localitatea Arezzo, din provincia cu același nume, situată în regiunea Toscana .

La data de 17 septembrie 2008, inculpata a comis un jaf asupra unei alte prostituate căruia, în urma unor discuții aprinse, i-a furat telefonul mobil, precum și cheile de la locuința acesteia.

Victima jafului a depus plângere la poliție, iar românca a fost trimisă apoi în judecată, fiind supusă unui proces foarte lung, care s-a finalizat la începutul acestei săptămâni cu condamnarea definitivă a inculpatei la 2 ani de închisoare pentru acea infracțiune.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma emiterii mandatului de arestare, polițiștii au pornit pe urmele ei și au depistat-o, miercuri, într-un restaurant din Falconara, provincia Ancona, unde aceasta sărbătorea alături de soțul ei și rudele lor botezul religios al celor doi copii ai lor.

„Polițiștii au intrat în restaurant în mod discret, încercând să bată cât mai puțin la ochi. S-au apropiat de femeie, i-au arătat legitimațiile și au invitat-o să-i urmeze. Un sărut soțului și copiilor, apoi femeia de 35 de ani a fost arestată și urcată în mașina Poliției pentru a fi condusă la închisoare”, scrie presa locală.

Aceasta se află acum închisă în penitenciarul pentru femei din Modena.

Distribuie acest articol