Româncă arestată pe un aeroport din Italia înainte de a urca în avion. Fetița ei a dat-o de gol

O româncă în vârstă de 30 de ani a fost arestată pe aeroportul Milano-Malpensa deoarece pe numele său era înregistrat un ordin de închisoare emis de autoritatea judiciară din Viterbo (Lazio), informează Prealpina.it.

Femeia era pe punctul de a se îmbarca într-un avion cu direcția Londra, dar a fost dată de gol chiar de fetița sa care a riscat să se sufoce și a avut nevoie de ajutor din partea personalului aeroportuar.

Femeia era căutată de poliție pentru o condamnare de 2 ani și 8 luni de închisoare după ce a comis mai multe furturi și fapte de înșelăciune pe teritoriul Italiei. Aceasta urma să părăsească definitiv această țară, împreună cu soțul și fetița sa, numai că un incident petrecut pe aeroport a dat-o de gol.

Fetița s-a înecat cu mâncare și risca să se sufoce. A fost salvată de operatorii sanitari prezenți în incinta aeroportului care i-au aplicat manevre de prim ajutor.

După ce copilul a fost salvat, conform procedurii, s-a trecut la verificarea actelor de identitate ale părinților. În urma verificărilor, carabinierii și-au dat seama că femeia care urma să părăsească Italia și să fugă în străinătate, pierzându-și astfel urmele, era de fapt căutată de poliție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Românca a fost arestată, dusă la închisoarea Bollate din Milano și pusă la dispoziția autorității judiciare.