Româncă bătută cu brutalitate în Italia de concubin. Femeia a cerut ajutorul vecinilor

Un bărbat marocan în vârstă de 35 de ani a fost arestat de ofițerii de poliție din localitatea Biella, provincia cu același nume din regiunea italiană Piemonte, după un nou caz alarmant de violență domestică.

Incidentul a avut loc în casa unei femei românce, în vârstă de 30 de ani, care a fost victimă a violențelor repetate din partea partenerului său, se relatează într-un comunicat de presă publicat pe site-ul Poliției de Stat din Italia.

Alertați de o vecină care a auzit strigăte de ajutor, un echipaj de poliție a intervenit prompt la adresa indicată de femeie. La sosirea lor, agenții au găsit victima în lacrimi, foarte agitată și vizibil traumatizată.

În fața situației tensionate, partenerul femeii a fost invitat să părăsească locuința, permițând astfel româncei să se apropie de ofițeri pentru a relata evenimentele petrecute.

Printre lacrimi, femeia a descris o dispută violentă cu partenerul ei, în timpul căreia a fost prinsă de păr și lovită de mai multe ori în zona feței, capului și picioarelor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În încercarea de a cere ajutor, ea a bătut la ușile vecinilor, dar a fost prinsă din nou de agresor și forțată să se întoarcă în apartament.

După ce vecina a auzit strigătele de pe coridor și din ascensor, a sunat imediat la numărul de urgență 112, solicitând intervenția Poliției.

În urma relatării incidentului și după ce s-au asigurat că victima nu mai este în pericol, agenții au chemat personalul medical de la 118 pentru a transporta-o pe conaționala noastră la spital.

Mai târziu, femeia a mers la sediul poliției pentru a depune o plângere formală, unde a povestit și despre alte episoade de violență suferite în trecut.

Luând în considerare gravitatea acuzațiilor și după consultarea cu procurorul de serviciu, polițiștii au procedat la arestarea bărbatului marocan, care a fost dus la penitenciarul din Biella.