Româncă bătută fără milă de soțul italian. Bărbatul a fost arestat

Un bărbat italian în vârstă de 49 de ani și rezident în localitatea italiană Biella, provincia cu același nume din regiunea Piemonte, a fost plasat recent în arest preventiv în închisoare, acuzat fiind violență domestică.

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al Poliției de Stat din Italia, victima în acest dramatic caz este soția bărbatului, o femeie româncă în vârstă de 48 de ani, care a depus o plângere detaliată despre abuzurile suferite din partea soțului.

Investigațiile, coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Biella, au început după ce conaționala noastră a denunțat la Poliție mai multe incidente de violență, inclusiv bătăi, insulte și amenințări, unele dintre acestea petrecându-se și în prezența fiului lor de 10 ani.

Conform declarațiilor victimei, agresiunile se petreceau aproape zilnic și se desfășurau adesea în condiții de ebrietate cronică a soțului ei.

În particular, femeia româncă a descris în detaliu unele episoade de violență care au avut loc în ultimele luni, mai ales în lunile septembrie și octombrie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acestea includeau amenințări grave, chiar și de moarte, și, în unele cazuri, amenințări îndreptate și împotriva fiului lor minor.

Într-unul dintre incidente, bărbatul i-ar fi urat moartea soției și a amenințat-o că o va tăia în bucăți, toate acestea în fața copilului lor.

Pe lângă mărturiile verbale, au fost prezentate și înregistrări audio care susțin acuzațiile de amenințări grave.

În urma acestor dovezi, Poliția de Stat din Biella a executat ordinul de custodie preventivă emis de Judecătorul de Instrucție al Tribunalului Biella, la cererea Procurorului Public responsabil de caz.

În timpul arestării, polițiștii au descoperit și confiscat trei spade și o katana din locuința bărbatului italian, acesta fiind ulterior acuzat și de deținere ilegală de arme.

Având în vedere flagranța faptelor, procurorul a considerat că investigațiile preliminare sunt complete și a dispus notificarea oficială a acuzațiilor, care va fi efectuată de Poliția de Stat în zilele următoare.