Româncă bătută și hărțuită în Italia de fostul soț. A publicat fotografii compromițătoare cu ea pe Facebook

Un bărbat italian, în vârstă de 47 de ani și originar din Rimini, este acuzat de vătămare corporală și hărțuire asupra fostei sale soții, o româncă în vârstă de 39 de ani, care lucrează într-un bar din localitatea Gabicce Mare provincia Pesaro e Urbino din Marche.

Femeia, informează Il Resto del Carlino, a fost victima unor luni întregi de persecuții și abuzuri din partea fostului soț, care nu accepta despărțirea lor.

Potrivit plângerii depusă de româncă, bărbatul a așteptat-o de mai multe ori în fața locului de muncă, a bombardat-o cu nenumărate apeluri și mesaje și a ajuns să o urmărească chiar și cu mașina.

Într-unul dintre cele mai grave episoade de hărțuire, individul a postat pe Facebook fotografii compromițătoare ale femeii, din perioada în care aceasta lucra într-un club de noapte, însoțite de comentarii răutăcioase de genul:

„Vedeta este din nou disponibilă, trebuie încercată! Primul loc de muncă nu se uită niciodată”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fostul soț a hărțuit-o femeia româncă peste tot, atât în privat, cât și la locul de muncă al acesteia, în fața clienților, și odată a aruncat verigheta spre ea, într-un acces de furie.

În prezent, italianul de 47 de ani are un ordin de restricție pentru a nu se mai putea apropia de fosta sa soție, iar autoritățile au deschis o anchetă pe numele său în baza plângerilor înaintate de către conaționala noastră.

Bărbatul este apărat de avocatul Gencarelli, în timp ce femeia este reprezentată de avocatul Debora Del Magno.