O româncă a câștigat în Italia etapa națională a unui prestigios concurs de frumusețe. Va reprezenta această țară la faza mondială

Estera Balintfi, o româncă de 25 de ani originară din Oradea, dar stabilită de câțiva ani în Italia, este câștigătoarea fazei naționale a unuia dintre cele mai prestigioase competiții de frumusețe din lume și urmează să reprezinte această țară la faza mondială a aceluiași concurs numit „World Top Model”.

Estera Balintfi, câștigătoarea etapei naționale din Italia a concursului World Top Model 2020. Foto: Annamaria Niccoli

Românca noastră și-a început cariera de model cu circa 10 ani în urmă și a lucrat în mai multe țări din lume, printre care China, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Hong Kong, Franța și Italia.

„Ca model, am fost descoperită de Agenția Graziela Models din Oradea. Îi voi fi veșnic recunoscătoare Grațielei Gherman, că mi-a oferit această ocazie, fiind cea care mi-a deschis porțile pentru a mă putea lansa în lumea modei”, a declarat orădeanca pentru ziarul Crișana.

Estera Balintfi. Foto: Facebook – https://www.facebook.com/Estera25

În anul 2015, după ce a absolvit Colegiul Tehnic Transilvania, frumoasa noastră conațională a decis să se mute în orașul italian Pompei, la baza deciziei sale fiind nimic altceva decât sentimentul de iubire. Mai exact, Estera s-a mutat în Italia pentru a fi mai aproape de iubitul ei, Davide Matrone, pe care l-a cunoscut când avea 18 ani.

„De atunci, familia lui a devenit și a mea, iar mama lui este fanul meu numărul unu”, a declarat Estera, citată de eBihoreanul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Davide a susținut-o pe românca noastră de-a lungul carierei sale și la fel a făcut-o și tatăl ei, Ede Balintfi, fără de care Estera spune că nu ar fi reușit să ajungă model, având în vedere că și-a început cariera la numai 15 ani, când a avut primul contract în China. Pe de altă parte, mama tinerei românce nu a putut fi prezentă să o susțină, deoarece aceasta a decedat când Estera era încă o copilă. A primit, în schimb, susținerea necesară din partea prietenei sale cea mai bună, pe care tânărul model o consideră principalul sprijin din viața ei.

„Prietena mea cea mai bună, Adriana Bejan, pe care o iubesc cu toată ființa mea, a fost stânca și muntele meu, sprijinul numărul unu, încă de când a decedat mama, la vârsta de 10 ani. Fără Adriana, nu cred că aș fi putut să trec peste acea traumă. Ne leagă o prietenie de 22 de ani”, a mărturisit Estera Balintfi pentru Crișana.

Pe data de 19 septembrie 2020, în cadrul etapei naționale a concursului de frumusețe World Top Model care s-a desfășurat în stațiunea balneară Caraibi del Salento din Torre dell’Orso (provincia Lecce), tânăra română de 25 de ani a fost declarată câștigătoarea competiției. Ca urmare a acestei reușite, Estera va reprezenta Italia la etapa mondială a aceluiași concurs de frumusețe, care va avea loc în data de 12 decembrie, la Roma.

„Sunt extrem de fericită, și nici acum nu îmi vine să cred că eu am fost aleasă, mai ales că toate fetele au fost foarte frumoase și demne să câștige acest concurs”, a mai declarat românca pentru sursa citată.

Deși cariera de model, care i-a adus satisfacții foarte mari în ultimii ani, va fi mereu pe prim-plan pentru tânăra orădeancă, Estera își dorește ca pe viitor să-și termine studiile și visează să efectueze cercetări în domeniul neuroștiinței și al psihologiei criminalistice.

„Toți suntem capabili să ne împlinim visele, trebuie doar să avem voința și motivația necesare pentru a acționa și a le pune în practică…”, este gândul final al româncei noastre.

Puteți viziona mai jos câteva fotografii din colecția Esterei Balintfi publicate pe profilul Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?

O postare distribuită de Estera (@estera.balintfi) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“Sometimes you will never know the value of a moment, until it becomes a memory. “ Dr. Seuss Photo by : @danperet Makeup by : @alinalarisa_

O postare distribuită de Estera (@estera.balintfi) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?

O postare distribuită de Estera (@estera.balintfi) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?

O postare distribuită de Estera (@estera.balintfi) pe