Condamnată la 4 ani de închisoare în țară o româncă a fost arestată în Italia. S-a urcat beată la volan și fără permis de conducere

O femeie română în vârstă de 33 de ani, pe numele căreia autoritățile din țara noastră au emis un mandat european de arestare în anul 2019, a fost arestată la Francavilla al Mare (Abruzzo) și dusă la închisoare. Femeia are de executat 4 ani de închisoare pentru că s-a urcat beată și fără permis de conducere la volanul unei mașini, relatează Abruzzo Live.

Conform sursei citate conaționala noastră trăia de mai mulți ani în Italia, dar anul trecut ea a fost condamnată în România la 4 ani de închisoare pentru infracțiunile de conducere în stare de ebrietate și fără permis. Nefiind de găsit la domiciliul din țară, autoritățile române au emis un mandat european de arestare pe numele acesteia. Carabinierii din Chieti au găsit-o și au arestat-o pe femeie la Francavilla al Mare, după care au transportat-o la închisoarea din Teramo.

Urmează ca judecătorii italieni să stabilească condițiile în care femeia română va fi extrădată pentru a-și executa pedeapsa în patrie.

Distribuie acest articol