Româncă de 14 ani, gravidă în Italia cu un bărbat de 36 de ani. Judecătorii l-au declarat nevinovat pentru că nu l-a denunțat nimeni

Avea numai 13 ani când a decis să trăiască în concubinaj cu un bărbat de 36 de ani și totul s-a petrecut cu acordul mamei, o femeie de naționalitate română, iar la 14 ani era deja gravidă.

Când oamenii legii au aflat despre situația adolescentei, au intervenit imediat și, atât mama fetei cât și concubinul acesteia, au ajuns să fie judecați în tribunal, dar judecătorii i-au achitat pe amândoi.

Aceasta este povestea unei adolescente de naționalitate română care era rezidentă în localitatea Moschiano, provincia Avellino din Campania, devenită mamă la numai 14 ani, după ce a avut o relație de concubinaj cu Grabas Grzegorv Wojciech, cetățean polonez, în vârstă astăzi de 40 de ani și rezident în aceeași provincie.

Relația celor doi a început în anul 2018, iar mama adolescentei i-a permis acesteia să se mute în aceeași locuință cu bărbatul polonez, în ciuda faptului că fata avea doar 13 ani și el era cu 23 de ani mai în vârstă decât ea.

Potrivit cotidianului digital Avellino Today, Wojciech nu i-a mai permis apoi fetei să-și mai vadă mama și să aibă o relație normală cu ea, iar toate aceste detalii au ajuns ulterior în atenția carabinierilor care au deschis imediat o anchetă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După o intervenție a militarilor la casa în care bărbatul polonez și tânăra româncă locuiau, aceasta din urmă le-a spus anchetatorilor că a fost obligată de concubinul ei să întrețină raporturi intime de mai multe ori.

Conaționala noastră le-a mai spus carabinierilor și că nu reușea să mai scape de el, asta și din cauză că mama ei nu intervenea deloc pentru a ajuta-o.

Nu după mult timp, tânăra româncă a rămas gravidă și au intervenit asistenții sociali care au preluat fata și au dus-o într-o structură protejată pentru a ține-o departe de concubinul ei.

De asemenea, un judecător a decăzut-o pe mama fetei din drepturi și a numit un tutore legal pentru minora română, care între timp a devenit și ea mamă, născând o fetiță.

Grabas Grzegorv Wojciech a fost trimis apoi în judecată Parchetul din Avellino pentru că a întreținut raporturi intime cu o minoră, iar mama adolescentei a ajuns și ea în tribunal pentru că nu a împiedicat-o pe fiica ei să aibă o relație cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea.

Cu toate acestea, judecătorii Lucio Galeota, Elena Di Bartolomeo și Gennaro Lezzi, de la Tribunalul din Avellino, au decis să-i achite de orice vină pe ambii inculpați, deoarece nu a existat niciodată un denunț împotriva lor.