Româncă de 27 de ani dispărută în Italia de aproape o lună. Sora sa face un apel la comunitatea românească

Vasilica Frasinescu, 27 de ani

Se numește Vasilica Frăsinescu, este din București, are 27 de ani iar familia sa nu mai știe absolut nimic despre ea de aproape o lună. Sora sa, Alexandra, care se află în Spania, lansează un strigăt de ajutor pentru oricine ar putea avea informații despre Vasilica.

Potrivit celor declarate de sora sa pentru redacția noastră, Vasilica se afla în localitatea Florența (Firenze) când a vorbit ultima oară cu ea dar de pe data de 10 iunie 2017 nu a mai reușit să o contacteze sub nicio formă. Telefonul îl are închis iar pe Facebook nu răspunde, spune Alexandra.

De asemenea, Alexandra a declarat pentru redacția noastră că Vasilica locuia cu un bărbat pe nume Cătălin Bolozani și că acesta o bătea și probabil o obliga și să se prostitueze.

Vasilica are două fetițe care-și așteaptă mama acasă și orice informație poate fi de foarte mare folos pentru a o reuni cu fetele sale. Oricine a văzut-o sau are vreo informație despre Vasilica, este rugat să sune familia la numărul 0034663696478 sau 0040760328747.

Vasilica Frăsinescu este brunetă, ochi căprui și are un fluture tatuat pe mâna dreaptă, după cum se vede în imaginea de mai sus dar și numele fetelor sale le are tatuate: Alexia și Andreea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ajută-ne să o găsim pe Vasilica. Distribuie acest articol:

 

Distribuie acest articol