Româncă de succes în Italia. Mădălina Doroftei, una dintre cele mai apreciate fotomodele

Românca Mădălina Doroftei, fotomodel cunoscut și apreciat în Italia, defilează în prezent pentru Versace și are deja o frumoasă carieră în lumea modei. Este originară din Iaşi şi a plecat din ţară în urmă cu 13 ani pentru a-şi face o carieră în modelling.

Fotomodelul român Mădălina Doroftei

Descoperită ca model pe când avea doar 14 ani, în timpul unui concurs de frumusețe la liceu, a fost angajată pentru prima dată de o agenție din orașul ei natal. Mai târziu, a emigrat în Italia, unde pe lângă Versace a colaborat cu marile case de modă precum Roberto Cavalli, Nike şi Chanel. Aşa a avut ocazia să-l cunoască pe regretatul designer Karl Lagerfeld.

Fotomodelul român Mădălina Doroftei

Marco Lorenzetto, stilistul de la Versace, a avut un rol important în formarea profesională a Mădălinei. „M-a încurajat să lucrez în lumea modei la cele mai înalte niveluri, m-a învățat să mă comport ca un profesionist și în același timp să rămân umilă”, a spus ea despre Lorenzetto într-un interviu.

Mădălina se iubește cu Alessandro Egger, un actor și coleg de breaslă italo-sârb care defilează pentru Dolce&Gabbana.

Alessandro Egger și Mădălina Doroftei

Cei doi au împreună o afacere și povestea lor de dragoste durează de 10 ani. Românca a povestit una dintre nebuniile pe care iubitul ei le-a făcut pentru ea: a parcurs mai bine de 3000 km pentru a fi împreună doar pentru câteva ore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI