O româncă din Italia, adoptată când avea 4 ani, își caută părinții biologici: „I-am căutat toată viața și îmi doresc foarte mult să-i cunosc”

Mulți români adoptați de mici, în toate colțurile lumii, și-au regăsit prin intermediul paginii de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României părinții care le-au dat viață. Pe pagina respectivă li se publică anunțurile și, apoi, cu ajutorul persoanelor care urmăresc postările, se ajunge la familia biologică a celui interesat. Ultimul anunț a fost făcut din Italia, de o româncă în vârstă de 51 de ani, pe nume Aurelia Marcela.

Aurelia se află acum în Italia, dar ea a fost adoptată în România, la vârsta de 4 anișori. Știe despre trecutul ei doar că orfelinatul de la care a fost înfiată era în localitatea Ciocănești, județul Călărași, în rest, despre părinții care i-au dat viață, nu cunoaște niciun amănunt. „Nu știu nimic despre ei, i-am căutat toată viața și îmi doresc foarte mult să-i cunosc, să știu dacă mai am frați și dacă sunt bine, sănătoși”, a transmis Aurelia.

Ea ne roagă să-i distribuim anunțul, cu speranța că cineva poate o va recunoaște și o va ajuta să-și găsească familia în care s-a născut.

Redăm mai jos, textul integral publicat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României:

„Salutări din Italia!
Numele meu este Aurelia Marcela și sunt născută pe data de 10/08/1970. La vârsta de 4 ani am fost adoptată, tot în România, de la căminul de copii Ciocănești, județul Călărași. În prezent, acolo se află un cămin de bătrâni. Părinții adoptivi sunt acum decedați. Nu cunosc numele părinților mei biologici, nu știu nimic despre ei, i-am căutat toată viața și îmi doresc foarte mult să-i cunosc, să știu dacă mai am frați și dacă sunt bine, sănătoși.
Vă rog să distribuiți anunțul meu cât mai mult, în speranța că cineva va vedea și mă va ajuta cu informații. Vă mulțumesc din suflet!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI