Româncă din Italia anchetată pentru calomnie. Și-a acuzat concubinul că a obligat-o să avorteze, a bătut-o și a violat-o

Un antreprenor german din Italia, în vârstă de 50 de ani, a petrecut o lună de zile în închisoare și alte cinci luni sub arest la domiciliu după ce concubina sa, o româncă de 42 de ani, l-a acuzat că a bătut-o, a obligat-o să întrețină raporturi intime cu el și a constrâns-o chiar și să avorteze.

Judecătorii de la Tribunalul din Brescia însă (președinte Roberto Spanò, asistat de Maria Chiara Minazzato și Laura Del Rosario) au ajuns la concluzia că femeia a inventat totul, iar conaționala noastră a ajuns acum să fie ea cea anchetată, acuzată fiind de calomnie, după cum informează Giornale di Brescia.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit sursei citate, cei doi au conviețuit împreună, în localitățile Padenghe Sul Garda și Manerba del Garda din provincia Brescia (Lombardia), între lunile februarie și decembrie ale anului 2020, perioadă în care s-ar fi petrecut faptele pentru care bărbatul german a fost judecat.

Românca l-a denunțat pe concubinul ei la carabinieri, declarând că acesta o insulta în mod repetate, că exercita un control sufocant asupra ei, că o molesta când se îmbăta și, mai ales, că o bătea.

Femeia a mai povestit femeia în fața anchetatorilor și că, într-o zi, bărbatul german a prins-o de păr și a imobilizat-o la pământ, apoi a scuipat-o pe față și i-a băgat telecomanda de la televizor în gură.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai mult, concubinul româncei era acuzat de aceasta că a obligat-o să întrețină raporturi intime cu el, împotriva voinței ei, apoi a constrâns-o să avorteze, susținând că fiul ce urma să vină pe lume nu era al lui.

În urma unei anchete efectuate sub conducerea procurorilor de la Parchetul din Brescia, antreprenorul german a fost trimis în judecată, procurorii cerând instanței să-l condamne la 7 ani de închisoare pentru aceste fapte.

Avocații bărbatului însă, Gianluca Savoldi și Gianluigi Bezzi, au reușit să dovedească în sala de tribunal că există multe neconcordanțe în cele povestite de concubina inculpatului.

În special, au demonstrat avocații, presupusa victimă nu a reușit să pună într-un anumit context chinurile la care a fost supusă, iar după avort aceasta i-ar fi promis concubinului iubire eternă și chiar i-ar fi cerut să o lase din nou gravidă.

În urma ședinței de judecată din cursul zilei de luni, 9 mai 2022, judecătorii de la Tribunalul din Brescia au decis să-l achite de orice vină pe concubinul româncei, acesta fiind eliberat astfel de sub arest la domiciliu.

- Continuarea după publicitate -

Avocații bărbatului, în schimb, au denunțat-o pe româncă la Parchet pentru calomnie, pe numele ei deschizându-se astfel o anchetă în acest sens.