Româncă din Italia arestată, și-a bătut concubinul de mai multe ori. Îl lovea cu tigaia în cap și îl mușca

O româncă în vârstă de 38 de ani din localitatea italiană Sissa Trecasali, provincia Parma din Emilia-Romagna, a fost arestată luni, 23 ianuarie 2023, după ce a încălcat un ordin de restricție împotriva concubinului ei, pe care l-a bătut de mai multe ori de-a lungul relației lor.

Potrivit ziarului La Repubblica, bărbatul, în vârstă de 45 de ani și a cărui naționalitate nu a fost făcută publică de autorități, a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale în total, în urma agresiunilor suferite din partea româncei.

Violențele se petreceau chiar și de mai multe ori pe săptămână și au început în luna februarie 2022.

Conform anchetatorilor, bărbatul a ajuns de mai multe ori la spital cu răni pe tot corpul, provocate de femeia de 38 de ani prin lovituri cu tigaia în cap, prin mușcături sau lovituri la un genunchi.

Toată această situație a durat până la data de 26 decembrie 2022, când românca a primit de la judecătorul pentru investigații preliminare de la Tribunalul din Parma un ordin de restricție prin care era obligată să plece din casa în care locuia cu fostul concubin și să nu se mai apropie de el la mai puțin de 500 de metri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce s-a mutat într-o altă locuință însă, ea a decis să se întoarcă la casa în care rămăsese fostul concubin și să-l terorizeze din nou.

În cursul zilei de ieri, carabinierii au aflat că agresoarea s-a întors în locuința victimei sale și, odată interveniți la fața locului, au arestat-o pe româncă pentru încălcarea ordinului de restricție.

Forțele de ordine au constatat de asemenea că femeia a smuls firele interfonului de la locuința bărbatului de 45 de ani și l-a constrâns, când răspundea la telefon, să spună că nu poate deschide și că este singur în casă. Toate acestea pentru a-l împiedica să aibă contact cu alte persoane.