Badantă de origine română în Italia, mesaj pentru colegele sale: „Nu vă fie teamă, vaccinați-vă cu AstraZeneca!”

O româncă din Italia care lucrează ca îngrijitoare de bătrâni la Pesaro (Marche) dă un bun exemplu invitându-și colegele să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2: „Nu vă fie teamă, vaccinați-vă cu AstraZeneca!”, este îndemnul transmis de Maricica Bălan prin intermediul publicației Il Resto del Carlino.

Miercuri, 5 mai 2021, la centrul de vaccinare din cadrul Centrului Comercial Rossini Center (fost Ristò) aproximativ 400 de persoane s-au vaccinat anti-Covid. Printre ele se afla și românca Maricica Bălan, care de 16 ani lucrează în Italia ca „badantă”. Cu un zâmbet larg pe buze și de un calm surprinzător, Maricica a declarat pentru sursa citată: „Nu mi-e frică de nimic, pentru mine e bine și AstraZeneca, numai să mă vaccinez odată, pentru că vreau să mă duc acasă să-mi vizitez familia și pentru că trebuie să o protejez pe bătrâna doamnă pe care o asist.”

Maricica Balan. Foto: Il Resto del Carlino

De asemenea, femeia a transmis și un mesaj pentru colegele sale care sunt alături de bătrâni sau de persoane cu diverse patologii datorită activității pe care o desfășoară: „Nu vă fie teamă, vaccinați-vă cu Astra Zeneca!”

- Continuarea articolului după publicitate -

„În viață trebuie să ai curaj, nu frică – a mai adăugat Maricica – trebuie să ne vaccinăm cu toții. Când m-au sunat nici nu i-am întrebat ce vaccin este disponibil, ce mai contează? Important este să mă protejez pe mine și pe ceilalți.”

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate