Româncă din Italia bătută cu cruzime și jefuită în propria casă. Agresorii sunt doi bărbați necunoscuți

O femeie româncă în vârstă de 50 de ani, care locuiește în orașul italian Vicenza din Veneto, a fost bătută cu cruzime și jefuită în propria locuință miercuri, 15 martie 2023, de către doi bărbați necunoscuți.

Conform celor relatate de publicația locală Il Giornale di Vicenza, conaționala noastră locuiește pe via Catalani din localitatea menționată mai sus și, în după-amiaza zilei de miercuri, în timp ce se afla singură în casă, a auzit soneria de la intrare și s-a grăbit să deschidă ușa.

- Continuarea după publicitate -

În fața ușii sale se aflau doi bărbați despre care ea a spus că nu-i cunoaște și care au început să o lovească cu bestialitate.

Din cele declarate de victimă reiese că agresorii au jefuit-o după ce au bătut-o, dar anchetatorii încă nu sunt convinși de acest fapt.

Imediat după ce infractorii au plecat din locuința sa, românca a sunat la 112 pentru a denunța jaful violent suferit, iar la fața locului s-au prezentat în scurt timp carabinierii, care au găsit-o plină de sânge.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au găsit mai multe fracturi și traume pentru care va avea nevoie de circa o lună de îngrijiri medicale.

Între timp, carabinierii au efectuat o primă inspecție în casa victimei și au constatat că nu lipsește nimic, motiv pentru care se mențin rezervați asupra pistei care indică un jaf.

Cert este însă că femeia româncă a fost bătută până la sânge de cei doi bărbați care au apărut la ușa sa și care apoi au plecat, motivele agresiunii rămânând să fie stabilite cu exactitate de investigatori.