Româncă din Italia care-și bătea bărbatul, imobilizată cu electroșocuri și arestată de polițiști

O femeie româncă din Italia, care lucrează ca menajeră, a fost arestată pentru rezistență în fața forțelor de ordine și pentru leziuni agravate, după ce a atacat cu violență atât pe partenerul ei, cât și pe ofițerii de poliție care au intervenit pentru opri-o.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu 20 de zile, în jurul orei 03:00 noaptea, într-o locuință de pe via delle Fabbrecce din localitatea Pesaro, provincia Pesaro e Urbino din regiunea italiană Marche.

Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, aceasta este a doua agresiune de acest gen petrecută într-un interval scurt de timp.

Scenariul a fost similar în ambele ocazii: femeia a consumat alcool, a devenit violentă și și-a vărsat furia asupra partenerului, ceea ce l-a forțat pe bărbat să apeleze la forțele de ordine.

Același lucru s-a întâmplat și cu 20 de zile în urmă. Și de această dată, agresiunea s-a terminat cu arestarea femeii, care, în fața judecătorului, a fost apărată inițial de avocata Elena Fabbri și a acceptat o pedeapsă de 4 luni de închisoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Părea că situația s-a calmat între cei doi parteneri, dar ultima speranță a fost spulberată în acea noapte.

După ce a consumat alcool, femeia a început să devină agresivă și, în scurt timp, a trecut de la vorbe la fapte.

A devenit din ce în ce mai violentă cu partenerul ei, l-a lovit, iar acesta a fost nevoit să ceară ajutorul polițiștilor.

Cu toate acestea, femeia nu s-a calmat deloc nici în fața agenților de poliție. Ea a devenit atât de agresivă cu aceștia încât a fost nevoie să fie imobilizată cu ajutorul unui taser (pistol cu electroșocuri) și apoi legată de mâini și picioare.

După ce a fost condusă la secția de poliție, menajera româncă a continuat să se revolte, lovind diferite obiecte și chiar și pe polițiști, unul dintre ei fiind astfel rănit ușor.

Joi, 3 august 2023, avocatul Matteo Mattioli, care a înlocuit-o pe avocata Elena Fabbri, a cerut mai mult timp judecătorului pentru a decide procedura juridică.

După validarea arestului, judecătorul a eliberat-o pe femeia româncă, dar cu obligația de a semna periodic prezența la poliție.