Româncă din Italia căreia i s-a furat geanta în fața bisericii: „Ajutați-mă să-mi găsesc măcar actele de identitate”

O româncă din Viterbo (Lazio) a lansat un apel prin intermediul publicației Tuscia web, prin care face cunoscut faptul că luni, 26 decembrie, în timp ce se afla în fața Bisericii ortodoxe din localitate, o persoană i-a furat geanta cu bani, acte de identitate și bijuterii de valoare.

Conaționala noastră ar dori să reintre în posesia documentelor personale în caz că cineva le-ar găsi întâmplător.

Se numește Silvia Bazdragan Zinica și este conștientă că nici banii și nici bijuteriile nu vor mai fi găsite, dar actele de identitate și geanta cu siguranță au fost aruncate pe undeva de hoții care au prădat-o. „Dacă o găsiți vă rog să mă contactați”, este apelul româncei noastre.

„Eram în fața Bisericii ortodoxe române din via Saffi, în jurul orei 16:00, cu soțul și fiica mea. Aveam cu mine geanta și o pungă de cadouri.

La un moment dat, o doamnă a venit și ne-a întrebat despre numele unei străzi și ne-a atras atenția asupra ei. După aproximativ un sfert de oră am plecat de acolo, aveam cu mine punga de cadouri, fără să-mi dau seama că geanta a dispărut”, a povestit Silvia pentru sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După vreo 10 minute de plimbare, femeia și-a dat în sfârșit seama că nu mai avea geanta. „Ne-am întors imediat la locul respectiv, dar nu am găsit-o.”

Zona în care a avut loc furtul. Sursa foto: Tuscia web

Silvia Bazdragan a făcut o plângere la Poliția din localitate

În geantă avea actele de identitate românești și italiene, carduri de credit și aproximativ 180 de euro. De asemenea, pe lângă acestea, mai erau un inel și un lănțișor de aur cu cruciuliță.

Geanta este de culoare bej și pe ea sunt imagini cu monumentele Italiei. Este de la „Y Not Milano”, asemănătoare cu cea din imaginea de mai jos.

Geantă asemănătoare cu cea a Silviei Bazdragan. Sursa foto: Tuscia web

Oricine găsește geanta sau actele este rugat să o contacteze pe Silvia Bazdragan la numărul de telefon 3282632747.

Distribuie acest articol