O româncă din Italia a căzut de la balcon în timp ce făcea un video pentru Tik Tok

O tânără română a ajuns duminică, 21 martie a.c., la secția Urgențe a spitalului din Padova în urma unei căzături de la balconul unei case. Polițiștii ajunși la fața locului au crezut inițial că este vorba de un gest extrem, dar adevărul s-a dovedit a fi altul.

Presa locală informează că, în jurul orei 22:30 de duminică seara, o patrulă a poliției și o ambulanță s-au deplasat pe strada Manzoni din Padova, în regiunea Veneto, unde o femeie de naționalitate română căzuse de la balconul situat la primul etaj al unei case. Inițial s-a crezut că femeia, în vârstă de 27 de ani, a încercat să-și pună capăt zilelor și a fost transportată la unitatea de primiri urgențe pentru mai multe investigații.

În cele din urmă, însă, polițiștii au descoperit că românca nu avea gânduri negre, ci înregistra un video pentru a-l publica pe platforma de socializare Tik Tok, moment în care a ieșit prea mult în afara balustradei și a căzut în gol de la o înălțime de circa doi metri.

Polițiștii au încercat să afle dacă a fost vorba de una dintre periculoasele provocări de pe Tik Tok din ultimul timp, dar persoanele care se aflau cu ea în casă au declarat că era pur și simplu rezultatul lipsei de atenție în timp ce dansa și încerca să facă un selfie video cu peisajul din zonă. Conaționala noastră a fost externată în scurt timp, din fericire, dar va fi nevoită să poarte ghips timp de o lună din cauza unei fracturi lombare, aceasta aterizând la sol pe spate.