Româncă din Italia acuzată de răpire după ce a dispărut cu cele două fetițe ale sale

O mamă de naționalitate română, care locuia împreună cu soțul și cei trei copii ai lor la Caselle Torinese, lângă Torino, a dispărut de acasă în luna iunie a acestui an luând cu ea cele două fetițe mai micuțe, iar acum este acuzată de răpire de minori. „Mi-a zis că duce fetele la grădiniță, dar nu s-a mai întors acasă”, a declarat soțul femeii care, conform publicației Cronaca Qui, a depus o plângere la carabinieri.

Era 30 iunie, ora 7:00, când mama, împreună cu cele două fetițe, în vârstă de 3 și 5 ani, au ieșit din apartamentul situat în Viale Aceri pentru a merge la grădinița situată la aproximativ jumătate de kilometru depărtare de casă, la cinci minute de mers pe jos. „Dar la grădiniță nu au ajuns”, i-au spus educatoarele tatălui care de atunci nu și-a mai văzut nici soția și nici cele două fetițe mai mici. A treia fiică, mai mare, a rămas în grija tatălui.

„Poate a fugit cu un alt bărbat care acum o împiedică să vorbească cu mine”, și-a exprimat tatăl temerile. O ipoteză care se bazează pe singurul contact pe care l-a avut cu soția în ultimele luni, un mesaj pe Watshapp pe care l-a trimit la scurt timp după ce femeia a dispărut: „Nu mă mai căuta, sunt bine, am o altă familie.” Textul era însoțit de o fotografie a unui bărbat care o ținea pe una dintre cele două fetițe în brațe, undeva, la țară. Numărul de telefon de la care a primit mesajul era cel al soției.

Tatăl, care s-a adresat între timp avocatului Vincenzo Coluccio, spune că este disperat. Singura explicație pe care și-o poate da este că soția sa a decis să-și schimbe viața, din cauza dificultățile economice pe care le înfruntau. Și celălalt bărbat din fotografie? Tatăl a reușit să-i afle numele și profilul de Facebook. Bărbatul respectiv, pe 9 iulie, a publicat o poză cu românca respectivă și a specificat: „începutul unei relații”.

Dar cine este oare victima în toată această poveste și cine vinovatul? Probabil multe amănunte nu sunt prezentate public, dar de un lucru suntem siguri, mama nu ar fi trebuit să plece cu fetițele fără încuviințarea tatălui. Acum riscă să fie pedepsită aspru de lege.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Știm de asemenea că fata rămasă acasă, cu tatăl, este cu siguranță o victimă și cu siguranță ar dori nespus să-și îmbrățișeze mama și surorile mai mici.

@rotalianul