O româncă din Italia a fost găsită moartă în casă. Autopsia a stabilit cauza decesului

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 77 de ani, cu inițialele V.S., a fost găsită moartă vineri, 3 decembrie, într-un apartament de la primul etaj al unei clădiri situate pe Via Firenze din San Nicola la Strada (provincia Caserta din Campania).

Conform Caserta News, doi conaționali avea grijă de bătrână și pentru că nu mai aveau vești de la ea, îngrijorați, au alertat 113 încă de dimineață, de la primele ore. Un echipaj de carabinieri de la Poliția din Caserta a sosit imediat la fața locului. Carabinierii au pătruns în apartament împreună cu cei doi români, unde au descoperit trupul femeii în propriul pat, fără suflare.

Cadrele medicale deplasate la fața locului nu au putut confirma exact cauzele decesului. Carabinierii au înștiințat autoritatea judiciară. Magistratul de serviciu a dispus efectuarea autopsiei cadavrului, acesta fiind transportat la Institutul de Medicină Legală al Spitalului din Caserta.

În urma autopsiei, personalul medical a constatat faptul că decesul femeii a survenit din cauze naturale. La ordinul autorității judiciare, trupul neînsuflețit al bătrânei a fost restituit familiei pentru înmormântare.