Româncă din Italia fuge cu 47.000 de euro și diverse bijuterii din casa prietenului care o găzduia

O tânără de naționalitate română, în vârstă de 27 de ani, a furat din casa prietenului care o găzduia la Ferarra, în Emilia-Romagna, suma de 47.000 de euro și bijuterii de mare valoare. Femeia a fugit și este acuzată de furt, dar polițiștii italieni au deschis o anchetă pentru a afla motivul pentru care prietenul acesteia deținea în casă o sumă atât de mare de bani, în numerar.

Conform publicației Il Resto del Carlino, conaționala noastră avea probleme financiare, neavând posibilitatea să-și plătească o chirie și a fost primită în casă de un prieten de origine pakistaneză, în vârstă de 36 de ani, care era convins că face astfel o faptă bună. În cele din urmă a fost trădat chiar de persoana care ar fi trebuit să-i fie cea mai recunoscătoare.

Femeia a dispărut din casă, furându-i o sumă mare de bani (aproximativ 47.000 de euro) și diverse bijuterii. Victima a denunțat imediat incidentul polițiștilor. Agenții echipei mobile din Ferarra, după ce au primit plângerea bărbatului pakistanez, au adunat elemente utile pentru rezolvarea cazului.

În scurt timp, polițiștii au închis cercul suspecților în jurul româncei care fusese găzduită în casa pakistanezului și a unui român în vârstă de 40 de ani. Acesta din urmă ar fi fost complicele tinerei. După cum era anticipat, cei doi ar fi plecat cu câteva bijuterii și cu suma de 47.000 de euro în numerar.

Cei doi români au fost denunțați pentru infracțiunea de furt. Ancheta însă continuă, dinamica incidentului nu este clară, polițiștii lucrează pentru a reconstitui detaliile furtului, proveniența banilor și, mai ales, cum de bărbatul pakistanez ținea în casă o sumă atât de mare de bani, în numerar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI