Româncă din Italia găsită moartă sub un copac. Georgiana avea numai 20 de ani și dispăruse de acasă în urmă cu cinci zile

Macabra descoperire a fost făcută în această dimineață de 23 octombrie 2021, pe via Isonzo din Padova, în regiunea Veneto, unde un trecător a văzut zăcând pe iarbă trupul fără viață al unei tinere femei.

Potrivit publicației locale Padova Oggi, este vorba despre o tânără de origine română, în vârstă de numai 20 de ani, a cărei dispariție de acasă fusese denunțată la carabinieri în urmă cu câteva zile de către familia ei.

Pe site-ul renumitei emisiuni de televiziune din Italia care se ocupă de astfel de cazuri, Chi L’Ha Visto?, a fost publicat ieri un anunț cu privire la dispariția unei tinere de naționalitate română, Ioniță Georgiana, în vârstă de 20 de ani și rezidentă în localitatea Saccolongo din provincia Padova.

Conform sursei citate, la data de 18 octombrie 2021 Georgiana trebuia să meargă la un interviu de muncă, în Padova, și urma să se întâlnească cu verișoara ei în stația de autobuz din localitatea Piove di Sacco, dar nu a mai ajuns.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, mai scrie pe site-ul emisiunii italiene, la ora 06:50 din acea dimineață, tânăra noastră conațională își sunase mama la telefon și i-a spus că așteaptă autobuzul.

Familia Georgianei a denunțat apoi dispariția la carabinieri și toți cei care au cunoscut-o s-au mobilizat pentru a afla vești despre ea.

Anunțul despre dispariția româncei noastre fusese publicat și pe pagina Facebook a concursului de frumusețe „Miss Perla Veneto”, la care Georgiana câștigase locul al doilea, cu numai o săptămână înainte de dispariție, obținând titlul „Miss Perla Veneto Eleganza”.

Trista veste a decesului tinerei de 20 de ani a fost confirmată în urmă cu puțin timp și de Maristella Agostini, promoter și make-up artist din Padova, care a cunoscut personal victima.

„Am sperat într-un miracol până în ultimul moment. Îmi cer scuze, dar din respect pentru familia Georgianei închid profilul meu în semn de doliu”, a scris Agostini pe pagina sa Facebook.

Până la această oră, autoritățile nu au făcut publice informații concrete referitoare la cauza decesului, ancheta fiind în curs de desfășurare încă.