Româncă din Italia găsită moartă în dormitorul locuinței sale. Femeia a fost ucisă

O româncă în vârstă de 50 de ani a fost găsită moartă în casă la Quartu Sant’Elena, localitate lângă orașul Cagliari, în Sardinia. Femeia ar fi fost ucisă, informează La Nuova Sardegna.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit în jurul orei 13:00 de luni, 13 decembrie, în dormitorul locuinței de la etajul al treilea al unui imobil de pe via della Musica.

Sora victimei nu a reușit să ia legătura cu ea de trei zile și a sunat la carabinieri. La fața locului, împreună cu militarii companiei din Stației Quartu au intervenit și pompierii care au deschis ușa casei.

În dormitor, pe pat, zăcea femeia, ucisă cu numeroase lovituri de cuțit. O primă verificare a cadavrului a fost efectuată de medicul legist Roberto Demontis. Autopsia este programată pentru mâine.

Cercetările sunt în faza inițială și se caută o persoană care până în acest moment este de negăsit. Localnicii vorbesc despre certuri și țipete frecvente care veneau din acel apartament. Victima locuia cu chirie și se mutase în apartamentul respectiv cu câteva luni în urmă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20