Româncă din Italia găsită moartă în pat de soțul ei. O fetiță de numai 18 luni a rămas orfană de mamă

Tragedia s-a petrecut în localitatea italiană Castrocielo din provincia Frosinone, în Lazio, unde o femeie română a fost găsită moartă în pat chiar de soțul ei. Conaționala noastră era mama unei fetițe de 18 luni, scrie ziarul local Ciociaria Oggi.

Din primele informații reiese că femeia, cu inițialele I.B. și în vârstă de 44 de ani, nu s-a trezit de dimineață așa cum obișnuia să facă zilnic, iar soțul ei a început să se îngrijoreze și a intrat în dormitor să vadă dacă e bine. Îngrijorarea bărbatului a luat, însă, cea mai groaznică formă atunci când a constatat că soția sa nu mai respiră.

Soțul victimei a solicitat imediat o ambulanță cu medic la fața locului, dar pentru mama româncă de 44 de ani nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața. La locuința familiei au intervenit apoi și carabinierii din Pontecorvo care au deschis o anchetă, dar din primele investigații reiese că decesul ar fi survenit din cauze naturale.

Având în vedere vârsta deloc înaintată a conaționalei noastre, procurorul Parchetului din Cassino a dat ordin, totuși, să fie executată autopsia asupra trupului neînsuflețit pentru a clarifica cu exactitate cauza decesului.

@rotalianul