Româncă din Italia grav accidentată în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni

Accident grav în după amiaza de joi, 10 februarie, la Jesi, în provincia Ancona, unde o româncă de 53 de ani a fost grav accidentată în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.30, de-a lungul străzii Via Setificio, pe trecerea de pietoni de la intersecția cu via Garibaldi, informează Centro Pagina. Conaționala noastră a fost lovită de un autoturism Toyota Yaris condus de o italiancă în vârstă de 50 de ani din localitate, care s-a oprit imediat pentru a acorda primul ajutor victimei.

Potrivit relatărilor unor martori, se pare că femeia traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. În urma impactului cu mașina a fost aruncată pe asfalt, lovindu-se cu capul de pământ și pierzând mult sânge. Șoferița care a cauzat accidentul a sunat imediat la 112.

La fața locului a intervenit personalul medical de urgență de la 118, dar dată fiind gravitatea situației a fost necesară și deplasarea elicopterului de la Spitalul Torrette din Ancona.

Victima, după ce a fost stabilizată la fața locului, a fost transportată în regim de urgență, cu elicopterul, la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Poliția locală a intervenit cu două patrule pentru efectuarea constatărilor legale și reconstituirea dinamicii accidentului.

@rotalianul