Româncă din Italia, grav rănită într-un accident rutier. Medicii se luptă să-i salveze viața

Un grav accident rutier a avut loc în seara de sâmbătă, 8 iulie, în Durazzanino, regiunea Emilia-Romagna, soldat cu patru persoane rănite printre care o româncă de 31 de ani dusă cu elicopterul la spital, în stare foarte gravă, informează Forli Today.

Incidentul a avut loc în jurul orei 19:30 și au fost implicate trei autoturisme. Coliziunea a avut loc pe Via Ravegnana, în fața barului „Ravegnana Caffè”.

Potrivit primelor informații, un Peugeot 208 condus de femeia româncă a intrat în coliziune frontală cu un SUV care venea din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani.

incidente durazzanino 9 luglio 2023 2
Sursa foto: Forli Today

Se pare că autoturismul condus de conaționala noastră intenționa să vireze la stânga, venind dinspre Forlì, dar a intrat în coliziune violentă cu celălalt vehicul care circula dinspre Ravenna către centrul localității.

Impactul a fost extrem de puternic, ambele autoturisme lovind un al treilea vehicul, un Ford Focus, parcat în fața barului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În total, patru persoane au fost rănite: cei doi șoferi, un pasager și o a patra persoană care, se pare, era pieton în zona în care a avut loc accidentul.

Șoferița româncă a suferit cele mai grave răni și a fost transportată de urgență cu elicopterul la Spitalul Bufalini din Cesena, unde medicii luptă să-i salveze viața.

Ceilalți trei răniți au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul din Forlì.

La fața locului, poliția locală a efectuat cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului. Echipele de pompieri au fost și ele prezente pentru a acorda sprijin în eliberarea victimelor din autovehiculele avariate.