Româncă din Italia în căutarea mamei care i-a dat viață: „Ajutați-mă să o găsesc!”

O româncă în vârstă de 45 de ani, aflată în prezent în Italia și care a fost adoptată pe când avea numai 6 luni, a distribuit prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României un anunț în urma căruia speră să afle informații despre mama sa biologică și despre surorile sale.

Florentina nu a cunoscut-o niciodată pe mama sa, când era bebeluș a stat până la 6 luni la Căminul de copii nr. 1 din București, iar apoi a fost crescută de o familie din Dărmănești, județul Bacău. Acum se află în Italia și a decis că ar vrea să își cunoască familia de origine, îndeosebi mama și cele două surori pe care știe că le are. Despre cea care a născut-o știe că se numea Ivan Georgeta, ar avea acum în jur de 65 de ani, este din comuna Ciorogârla, județul Ilfov și în anul 1977 lucra Fabrica Mătasea populară din București.

Florentina face un apel la toți cei care ar putea să-i dea informații despre mama sa: „Vă rog să distribuiți povestea mea pentru a mă ajuta să o găsesc!”

Redăm mai jos anunțul făcut de Florentina pe pagina Facebook amintită mai sus:

„Salutări din Italia!
Numele meu la naştere a fost Ivan Florentina, născută la București, în 02.10.1976 şi până la vârsta de 6 luni am stat la Căminul nr. 1 București, după care o familie minunată din Dărmănești, judetul Bacău, m-a adoptat. Mă aflu în căutarea mamei mele naturale despre care ştiu că se numea Ivan Georgeta, are în jur de 65 de ani, este din comuna Ciorogârla, Ilfov şi în anul 1977 lucra la Mătasea Populară în București. La momentul adopției mele mai aveam 2 surori. Îmi doresc foarte mult să o cunosc, pe ea, pe surorile şi frații mei, dacă mai am. Vă rog să distribuiți povestea mea pentru a mă ajuta să o găsesc!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI