Româncă din Italia în pragul disperării. Voia să se sinucidă aruncându-se de pe un pod

O româncă în vârstă de 50 de ani, care amenința să se sinucidă, aruncându-se de pe un pod, a fost salvată sâmbătă seara, 3 iunie, de carabinierii din Aprilia, regiunea Lazio, informează Il Messaggero.

Incidentul a avut loc în jurul orei 19.30, pe podul de pe via Vallelata, care traversează șoseaua „Pontina”. Femeia a escaladat gardul de protecție al podului cu intenția de a se arunca în gol.

Un trecător a observat scena și a alertat autoritățile apelând la numărul de urgență 112.

În doar câteva minute, mai multe echipaje de carabinieri de la Departamentul Teritorial din Aprilia au ajuns la fața locului.

Carabinierii au început să discute cu conaționala noastră, care se confruntă cu probleme de familie și care inițial nu dorea să renunțe la intențiile sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Datorită eforturilor de mediere ale carabinierilor, care au reușit să stabilească un dialog cu femeia, aceasta a fost convinsă să renunțe la gestul său de a-și lua viața.

700-2023060410723 (2)
Podul de pe care intenționa să se arunce femeia româncă

Ea a fost transportată cu ambulanța la spital pentru investigații suplimentare.

Incidentul a avut impact asupra traficului de pe șoseaua „Pontina”, care face legătura între Roma și Terracina, în principal din cauza curioșilor care se oprise să privească.

Datorită intervenției rapide și eficiente a carabinierilor, o potențială tragedie a fost evitată.

Distribuie acest articol