Româncă din Italia înjunghiată în gât de soț cu o sticlă spartă. Bărbatul este căutat de forțele de ordine

Momente de înaltă tensiune și teamă pentru o româncă din localitatea italiană Cologno Monzese de lângă Milano, în Lombardia, care a fost înjunghiată în gât de către soțul ei cu o sticlă spartă.

Din fericire, relatează cotidianul digital Milano Today, viața conaționalei noastre nu este în pericol, în ciuda faptului că rana provocată este foarte adâncă.

Potrivit sursei citate, dramaticul episod s-a petrecut în jurul orei 12:30 de astăzi, 8 iunie 2022, într-un apartament situat la primul etaj al unei clădiri de pe via Milano, nr. 81, în localitatea menționată mai sus.

Un bărbat egiptean, în vârstă de 36 de ani și care se afla în arest la domiciliu în acel apartament, a avut o discuție aprinsă cu soția sa, o româncă de 35 de ani, iar aceasta din urmă s-a refugiat în locuința de alături, speriată fiind de violența soțului ei, pentru a cere ajutor.

Egipteanul a reușit însă să o ajungă din urmă și, folosind o sticlă spartă, a înjunghiat-o pe româncă în gât, provocându-i o rană adâncă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vecinii celor doi au alertat imediat forțele de ordine, iar între timp femeia de naționalitate română a reușit să scape de violențele egipteanului fugind pe balcon, de unde a fost salvată ulterior de pompieri.

Bărbatul, în schimb, părea că s-a întors în locuința sa și s-a baricadat acolo, încuind toate căile de acces, motiv pentru care pompierii au decis să închidă gazul în toată clădirea pentru a evita o tragedie de proporții.

Carabinierii, sosiți și ei la fața locului cu un negociator specializat pentru astfel de intervenții, au încercat să-l convingă pe egiptean să iasă din locuință, dar acesta nu le răspundea nicicum.

În cele din urmă, în jurul orei 14:30, deci după două ore de tensiune maximă, forțele de ordine au dat buzna în apartamentul respectiv, dar au găsit doar trei câini de talie mare și de bărbatul violent nici urmă, deoarece acesta reușise să fugă.

Autoritățile locale l-au dat în urmărire apoi pe egipteanul de 36 de ani, acesta fiind căutat de forțele de ordine pentru a fi arestat.

Conaționala noastră, în schimb, a ajuns la secția Urgențe a spitalului San Gerardo din Monza cu cod galben de urgență, mai precizează sursa citată.