Româncă din Italia înșelată de doi escroci care i-au promis că-i vor aduce iubitul înapoi prin magie

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 40 de ani, a fost înșelată online de doi bărbați italieni, în vârstă de 38 și respectiv 45 de ani. Administratori ai unui site ce pretindea că practică magia voodoo, cei doi au pretins și primit de la româncă suma de 480 de euro, pentru a-i readuce în brațe fostul iubit, prin vrăjitorii de tip voodoo.

Supărată după încheierea recentă a unei relații amoroase, femeia naviga ca de obicei pe internet, când a descoperit un site care se lăuda că prestează magie voodoo, de „intermediere amoroasă”.

Îndrăgostită până peste cap de fostul iubit, românca a contactat site-ul respectiv, pentru a-și aduce iubitul înapoi, relatează Bologna Today. Pentru reușita magiei, femeia a trimis fotografia acestuia la un număr de telefon de pe WhatsApp.

Evident, „serviciile” oferite de site au fost plătite de româncă prin mai multe transferuri bancare, așa că din luna iulie a anului trecut și până la sfârșitul lui 2021, acestea au însumat 480 de euro.

Probabil că femeia a sperat până în ultima clipă să-și poată recâștiga iubitul dar, în cele din urmă, și-a dat seama că are de-a face cu o escrocherie. Deoarece relațiile cu fostul ei iubit nu s-au remediat, s-a dus direct la poliție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Astfel, carabinierii localității San Lazzaro di Savena, din apropierea orașului Bologna (Emilia-Romagna) i-au dat în urmărire pe cei doi administratori ai site-ului respectiv, ambii din Portogruaro (Veneția) care vor fi cercetați penal pentru infracțiunea de înșelăciune.