Româncă din Italia jefuită în plină zi pe stradă de o altă femeie

O femeie de naționalitate română a fost victima unui jaf în cursul dimineții de luni, 17 mai 2021, în orașul italian Florența din regiunea Toscana.

Potrivit publicației locale Firenze Today, conaționala noastră, în vârstă de 65 de ani, se afla în dimineața zilei de ieri pe via Braccini din localitate, în zona Castello, când a fost abordată de o femeie necunoscută.

Cealaltă femeie a întrebat-o pe româncă dacă știe unde poate găsi o farmacie, apoi a îmbrățișat-o puternic și a încercat să plece.

Românca noastră a înțeles imediat, însă, care erau intențiile individei, necunoscuta sustrăgându-i cu viclenie lănțișorul de aur pe care-l purta la gât, și a încercat să o oprească.

Infractoarea, în schimb, pentru a putea fugi cu lănțișorul furat, a reacționat aplicându-i un pumn în zona feței, apoi și-a făcut pierdută urma.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victimei nu i-a mai rămas atunci decât să solicite ajutorul forțelor de ordine, care au intervenit în scurt timp la fața locului și au deschis o anchetă.

Polițiștii verifică în aceste ore înregistrările camerelor video de supraveghere din zonă pentru a descoperi identitatea infractoarei care a jefuit-o pe românca noastră.