O româncă din Italia a murit în urma unui tragic accident rutier. „Viorica era o persoană veselă și amabilă”

Un dramatic accident rutier petrecut joi, 11 martie 2021, pe via Crevada din localitatea italiană Refrontolo, provincia Treviso, a curmat viața unei românce care era rezidentă de mai mulți ani în localitatea vecină Sernaglia della Battaglia. Din primele informații transmise de sursele locale aflăm că victima s-ar fi simțit rău la volan și a pierdut controlul mașinii.

Coman Viorica, în vârstă de 61 de ani, se deplasa la bordul unui autoturism Nissan Qashqai negru în această dimineață, pe drumul care duce de la Pieve di Soligo la Conegliano, când a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil cu mașina. După ce a parcurs câțiva metri prin canalul din partea dreaptă a drumului, mașina s-a lovit de un dâmb de pământ și s-a răsturnat, oprindu-se la circa 30 de metri distanță de locul prin care a ieșit de pe asfalt.

La fața locului au intervenit atât o ambulanță, cât și un elicopter medical, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii. A fost necesară, de asemenea, și intervenția echipei de descarcerare a pompierilor din zonă pentru a extrage corpul victimei din mașină, iar carabinierii din Pieve di Soligo au dat startul unei anchete pentru a stabili cauzele și dinamica accidentului.

Din primele investigații reiese că Viorica a suferit un infarct în timp ce conducea, dar anchetatorii așteaptă rezultatele autopsiei pentru a se putea pronunța cu precizie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Femeia, care era măritată cu un conațional, era cunoscută în sat ca fiind o persoană veselă și amabilă”, scrie presa locală.