O româncă din Italia a născut în ambulanță un copil mort, după ce timp de 8 luni a ascuns sarcina

O mamă româncă rezidentă la Manciano, în Toscana, a născut un copil în ambulanța care o transporta la spital, dar imediat după naștere bebelușul a decedat. Mama a declarat că nu știa că este însărcinată și a chemat salvarea pentru că a început să se simtă rău, neștiind din ce cauză. Femeia era la al cincilea copil, precizează La Nazione.

Un caz particular, care este în atenția Parchetului din Grosseto.

Femeia româncă a chemat salvarea pentru că se simțea rău, dar nu a reușit să explice prea bine simptomele pe care le avea. La domiciliul său s-a prezentat o ambulanță și echipajul sanitar a constatat că femeia era însărcinată în opt luni. Ea a declarat că habar nu avea de acest lucru.

Durerile și starea de rău se datorau contracțiilor uterine premergătoare nașterii. Când salvarea se afla în zona localității Marsiliana, femeia a născut, dar copilul nu a supraviețuit.

Echipajul ambulanței a încercat să-l resusciteze, toate încercările fiind în zadar. Mama a fost transportată la spital pentru analize și au fost anunțați carabinierii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Militarii au început ancheta prin audierea voluntarilor și a personalului sanitar care a asistat la naștere. Au intrat, de asemenea, în posesia documentației și înregistrării apelului telefonic făcut de femeie la serviciul de urgență.

În urma informațiilor, procurorul adjunct Federico Falco este de părere că mama știa că era gravidă, dar a ascuns sarcina. El a dispus o autopsie pe cadavrul micuțului pentru a stabili cauzele morții.

Autopsia va trebui să stabilească în primul rând dacă bebelușul s-a născut mort sau dacă inima sa a încetat să mai bată imediat după naștere.

Distribuie acest articol