O româncă din Italia și-a surprins partenerul cu altă femeie și a dat foc la pat

O româncă din Italia, în vârstă de 48 de ani, a fost arestată de carabinierii din localitatea Ladispoli (Lazio) după ce a dat foc la patul în care l-a surprins pe partenerul ei cu amanta acestuia, scrie Roma Today.

Potrivit sursei citate, conaționala noastră locuia de câțiva ani, împreună cu partenerul ei, într-o baracă situată sub un pasaj rutier de pe Viale Europa, care se pare că a fost lăsată acolo de firma care a construit pasajul. În dimineața zilei de sâmbătă, 14 noiembrie, femeia l-a surprins acolo pe partenerul ei în compania unei alte femei și, deși pe moment nu a reacționat violent, în cursul după-amiezii s-a întors și a incendiat patul pentru a se răzbuna.

Din fericire, bărbatul nu se afla în baracă și nicio persoană nu a fost rănită, iar incendiul a fost stins de pompieri în scurt timp. Femeia de 48 de ani, în schimb, a fost arestată și închisă în penitenciar. Având în vedere că în acea zonă pompierii au găsit și câteva butelii de gaz, gestul femeii ar fi putut provoca o tragedie.