O româncă din Italia și-a ucis fostul concubin, un avocat italian, apoi a sunat la 112

Mioara Bascoveanu, în vârstă de 39 de ani și mamă a doi copii, este acuzată că și-a ucis fostul concubin în seara zilei de marți, 29 octombrie 2019, lovindu-l cu un cuțit în gât. Femeia a sunat apoi la 112, scrie presa italiană.

Giuseppe Cardoselli, 39 de ani, avocat, ucis de fosta concubină româncă. Foto: Facebook

Din primele informații reiese că tragedia a avut loc în biroul bărbatului ucis, un avocat italian pe nume Giuseppe Cardoselli, în vârstă de 57 de ani. Biroul este situat pe via Ardeatina din localitatea Anzio, provincia Roma.

- Continuarea articolului după publicitate -
Biroul avocatului unde a avut loc crima. Foto: Leggo.it

Mioara și Giuseppe aveu o fiică de 5 ani împreună, dar se pare că erau despărțiți de ceva timp, iar unii apropiați spun că femeia nu ar fi acceptat situația prea ușor. În jurul orei 19:00 de ieri seară, cei doi s-au întâlnit pentru a vorbi din nou despre relația lor, dar totul a luat o întorsătură dramatică.

Mioara și Giuseppe. Foto: inliberauscita.it

În timpul unei discuții aprinse însă, Mioara a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat în gât, acesta murit apoi din cauza sângerării masive. Femeia a sunat imediat la 112 și la fața locului a sosit o ambulanță, dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva victima.

Mioara a fost arestată de carabinieri și urmează să fie interogată pentru a explica motivul pentru care a recurs la acest gest dramatic. Cuțitul folosit de Mioara pentru a-și omorî fostul concubin se pare că l-a adus de acasă, existând astfel suspiciunea că femeia a premeditat această crimă. Femeia mai are o fiică dintr-o relație anterioară, iar fetele sale vor fi nevoite acum să crească fără părinți.

Mioara Bascoveanu, 39 de ani, mama a două fetițe, dintre care una avută cu victima. Foto: Facebook – profil public

„Nu se alege o persoană pe care să o ai alături pentru a-ți face viața mai grea, ci pentru a face-o mai bună. Iar dacă iubirea nu duce la asta, ori nu este iubire, ori este o iubire bolnavă”, sunt cuvintele pe care Mioara le scria în urmă cu câteva luni pe pagina sa Facebook.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos