O româncă din Italia și-a ucis fostul concubin, un avocat italian, apoi a sunat la 112

Mioara Bascoveanu, în vârstă de 39 de ani și mamă a doi copii, este acuzată că și-a ucis fostul concubin în seara zilei de marți, 29 octombrie 2019, lovindu-l cu un cuțit în gât. Femeia a sunat apoi la 112, scrie presa italiană.

Giuseppe Cardoselli, 39 de ani, avocat, ucis de fosta concubină româncă. Foto: Facebook

Din primele informații reiese că tragedia a avut loc în biroul bărbatului ucis, un avocat italian pe nume Giuseppe Cardoselli, în vârstă de 57 de ani. Biroul este situat pe via Ardeatina din localitatea Anzio, provincia Roma.

Biroul avocatului unde a avut loc crima. Foto: Leggo.it

Mioara și Giuseppe aveu o fiică de 5 ani împreună, dar se pare că erau despărțiți de ceva timp, iar unii apropiați spun că femeia nu ar fi acceptat situația prea ușor. În jurul orei 19:00 de ieri seară, cei doi s-au întâlnit pentru a vorbi din nou despre relația lor, dar totul a luat o întorsătură dramatică.

Mioara și Giuseppe. Foto: inliberauscita.it

În timpul unei discuții aprinse însă, Mioara a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat în gât, acesta murit apoi din cauza sângerării masive. Femeia a sunat imediat la 112 și la fața locului a sosit o ambulanță, dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva victima.

Mioara a fost arestată de carabinieri și urmează să fie interogată pentru a explica motivul pentru care a recurs la acest gest dramatic. Cuțitul folosit de Mioara pentru a-și omorî fostul concubin se pare că l-a adus de acasă, existând astfel suspiciunea că femeia a premeditat această crimă. Femeia mai are o fiică dintr-o relație anterioară, iar fetele sale vor fi nevoite acum să crească fără părinți.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Mioara Bascoveanu, 39 de ani, mama a două fetițe, dintre care una avută cu victima. Foto: Facebook – profil public

„Nu se alege o persoană pe care să o ai alături pentru a-ți face viața mai grea, ci pentru a face-o mai bună. Iar dacă iubirea nu duce la asta, ori nu este iubire, ori este o iubire bolnavă”, sunt cuvintele pe care Mioara le scria în urmă cu câteva luni pe pagina sa Facebook.