O româncă din Italia a sunat la Poliție și a spus că partenerul ei a violat-o doar pentru a se răzbuna pe el

O româncă în vârstă de 30 de ani, care locuiește în localitatea italiană Fermo din regiunea Marche, a pus în alertă forțele de ordine în urmă cu câteva zile după ce a sunat la numărul pentru urgențe și a declarat că a fost violată de concubinul ei. Sosiți la locuința celor doi, polițiștii au descoperit însă că lucrurile nu stau chiar așa, iar conaționala noastră voia doar să se răzbune pe partenerul ei, pe care-l acuza că a înșelat-o.

Conform publicației regionale Il Resto del Carlino, când polițiștii au ajuns la locuința româncei, l-au găsit acolo doar pe concubinul acesteia, despre care nu s-au făcut publice mai multe detalii. Bărbatul le-a oferit polițiștilor o versiune complet diferită față de cea spusă de presupusa victimă a violului la telefon.

Potrivit declarației concubinului, acesta s-a întors acasă și a găsit-o pe partenera sa în stare de ebrietate, iar după ce a încercat să o convingă să nu mai bea, românca l-a acuzat că a înșelat-o și a început să-l lovească cu palmele. Femeia de 30 de ani a sunat apoi la Poliție și a spus că a fost violată, dar nu a mai așteptat sosirea forțelor de ordine, ci a părăsit locuința pentru a continua să consume alcool într-un bar.

Agenții de poliție au fost nevoiți apoi să o caute pe româncă în toate barurile din zonă pentru a descoperi adevărul cu privire la cele întâmplate.

„După câteva zeci de minute, străina a fost găsit pe terasa unui local din oraș, stând la masă cu un pahar în mână, dar senină și liniștită”, au transmis polițiștii italieni într-un comunicat de presă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Întrebată de polițiști despre cele întâmplate, femeia a confirmat cu zâmbetul pe buze cele declarate de concubinul ei și a recunoscut că l-a acuzat de viol doar pentru a se răzbuna pe el. Oamenii legii au fost nevoiți astfel să o denunțe pentru procurarea de alarmă falsă care, conform art. 658 din Codul Penal italian, se pedepsește cu închisoare până la 6 luni sau amendă între 10 și 516 euro.