Româncă din străinătate, distrusă de durere: Fiul ei a fost găsit mort lângă o mănăstire, cu o pungă pe cap

Un adolescent în vârstă de 17 ani din localitatea Soporu de Câmpie, comuna Frata, județul Cluj, a fost descoperit decedat pe un câmp, în apropierea unei mănăstiri. Tânărul avea pe cap o pungă.

Mama băiatului muncește în Germania, informează Observator.

Evenimentul tragic a avut loc pe 16 octombrie, iar alarma a fost dată în jurul orei 17:45.

Tânărul a fost găsit de o mătușă, având o pungă pe cap lipită cu bandă izolatoare.

Înainte de acest gest nefericit, adolescentul trimisese mesaje către rude, în care își anunța intenția sinistră de a-și lua viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit unor informații, băiatul ar fi suferit de depresie. Părinții săi sunt divorțați, mama lucrează în Germania, iar el locuind în țară, cu bunica.

Primarul din localitate l-a descris pe băiat ca fiind un copil bun, cuminte și un elev sârguincios la școală.

Forțele de ordine au transmis într-un comunicat:

„Poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 de către o femeie, despre prezența unui tânăr decedat în apropierea unei păduri.

După constatarea la fața locului, polițiștii au confirmat identitatea victimei, un adolescent de 17 ani din comuna Frata.

Din primele cercetări efectuate, pe corpul tânărului nu au fost evidențiate urme vizibile de violență. Cauza exactă a decesului va fi determinată în urma examinării medico-legale.”

În prezent, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiuni de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.