Româncă din străinătate, distrusă de durere: Fiul ei a fost găsit mort lângă o mănăstire, cu o pungă pe cap

Un adolescent în vârstă de 17 ani din localitatea Soporu de Câmpie, comuna Frata, județul Cluj, a fost descoperit decedat pe un câmp, în apropierea unei mănăstiri. Tânărul avea pe cap o pungă.

Mama băiatului muncește în Germania, informează Observator.

- Continuarea după publicitate -

Evenimentul tragic a avut loc pe 16 octombrie, iar alarma a fost dată în jurul orei 17:45.

Tânărul a fost găsit de o mătușă, având o pungă pe cap lipită cu bandă izolatoare.

Înainte de acest gest nefericit, adolescentul trimisese mesaje către rude, în care își anunța intenția sinistră de a-și lua viața.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit unor informații, băiatul ar fi suferit de depresie. Părinții săi sunt divorțați, mama lucrează în Germania, iar el locuind în țară, cu bunica.

Primarul din localitate l-a descris pe băiat ca fiind un copil bun, cuminte și un elev sârguincios la școală.

Forțele de ordine au transmis într-un comunicat:

„Poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 de către o femeie, despre prezența unui tânăr decedat în apropierea unei păduri.

După constatarea la fața locului, polițiștii au confirmat identitatea victimei, un adolescent de 17 ani din comuna Frata.

- Continuarea după publicitate -

Din primele cercetări efectuate, pe corpul tânărului nu au fost evidențiate urme vizibile de violență. Cauza exactă a decesului va fi determinată în urma examinării medico-legale.”

În prezent, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiuni de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.