O româncă din străinătate are nevoie de ajutor pentru a-și găsi mama biologică: „Mă simt singură și a nimănui”

O tânără femeie în vârstă de 33 de ani care în prezent trăiește la Madrid, în Spania, a publicat un anunț emoționant pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României: născută de o mamă-adolescentă a fost lăsată la orfelinat, de unde a fost adoptată la numai 4 luni de viață. Din nefericire, la vârsta de 8 anișori și-a pierdut și mama adoptivă fiind crescută doar de tatăl adoptiv.

Un destin crunt, o soartă care nu i-a lăsat alături pe niciuna dintre mame, dar dacă cea adoptivă nu mai este printre noi mama biologică i-ar putea aduce acum o clipă de alinare sufletească. Se numește Mădălina Balaban și a fost născută la Constanța. Mama care i-a dat viață se numea Ileana Balaban și avea doar 16-17 ani când a născut-o.

Mădălina face un apel la toți cei care ar putea avea informații despre mama sa: „Mă simt singură și a nimănui, dar oriunde aș fi și orice vârstă aș avea simt tot mai mult în sufletul meu că mama mă așteaptă să o găsesc, iar eu la rândul meu sper să o pot îmbrățișa și să-i povestesc totul despre viața mea”, a transmis ea prin anunțul său pe care îl redăm integral mai jos:

„Numele meu la naștere a fost Balaban Mădălina și m-am născut la data de 4 februarie 1989, în Constanța.

Sunt aici în căutarea mamei mele biologice despre care știu că se numea Balaban Ileana, că acum ar avea în jur de 50 de ani și mai știu că mi-a dat naștere la o vârstă foarte mică, cred că avea în jur de 16-17 ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La numai 4 luni am fost adoptată de la un orfelinat din Constanta, din păcate la numai 8 anișori destinul a fost din nou crunt cu mine deoarece am rămas și fără mama adoptivă. Am fost crescută numai de tatăl adoptiv, care nici el acum nu se mai află printre noi.

Îmi amintesc că într-o zi tatăl adoptiv îmi povestea despre mama biologică, că era foarte tânără când mi-a dat naștere și că era din Ploiești sau Pitești si că ar fi venit intenționat la Constanța pentru nașterea mea. Sincer nu știu ce să cred, posibil ca mama mea să fie tot din Constanța, tata niciodată nu mi-a spus nimic concret, dar poate mi-a spus așa de teamă să nu o găsesc.

Acum nu numai că mă simt singură și a nimănui, dar oriunde aș fi și orice vârstă aș avea simt tot mai mult în sufletul meu că mama mă așteaptă să o găsesc, iar eu la rândul meu sper să o pot îmbrățișa și să-i povestesc totul despre viața mea.

Indiferent de vârstă și împrejurări, aștept cu nerăbdare acea zi, dintotdeauna emoțiile pun stăpânire pe noi atunci când după o viață de om reușești să o găsești pe mama care ți-a dat viață. De aceea am nevoie de voi oameni cu suflet bun, să distribuiți anunțul meu deoarece simt că o să ajungă și la mama mea. Vă mulțumesc tuturor!”

Cine are informații care ar putea să o ajute pe Mădălina este rugat să scrie un mesaj pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.