Româncă dispărută în Italia de 3 ani. Părinții: „Nu știm nimic de ea, suntem disperați!”

Loredana Cojocariu, în vârstă de 43 de ani, originară din județul Botoșani, este căutată cu disperare de familia sa după ce a dispărut fără urmă în Italia.

Plecată în căutarea unui trai mai bun, Loredana a lăsat acasă părinții și doi fii, în vârstă acum de 23, respectiv 18 ani, care nu mai au nicio veste de la ea.

Trei ani au trecut de când au vorbit ultima dată la telefon, apoi între ei s-a așternut liniștea. O liniște apăsătoare, dureroasă, plină de incertitudine pentru părinții și fiii ei.

370354666_2676576262500557_8724518175334944819_n
Loredana Cojocariu, 43 de ani, dispărută în zona localității Canicattì din Sicilia

În Italia, Loredana lucra în agricultură, în zona localității Canicattì din Sicilia

„Inițial știu că era la Canicattì, dar conform unor informații s-ar fi mutat, dar tot acolo, în zonă”, ne-a spus mama sa la telefon.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Loredana nu avea rude sau prieteni apropiați în Italia, ci doar cunoștințe și colegi de muncă.

Pentru a înfrunta mai ușor singurătatea, departe de țara natală și de cei dragi, începuse o relație cu un bărbat tunisian, mult mai în vârstă decât ea.

„Îmi spunea că se înțelege tare bine cu el”, ne-a relatat mama femeii, „dar de trei ani nu mai știm nimic de ea. Nu ne-a mai sunat, iar pe Facebook nu ne mai apare profilul ei. Nu știm nimic de ea, suntem disperați!”

Până la momentul dispariției, conaționala noastră ținea legătura cu familia în mod regulat, de aceea tăcerea ei îi îngrijorează și mai tare pe cei de acasă.

„Nu ne-am certat, nu am avut nicio discuție contradictorie, pur și simplu a dispărut și nu mai știm nimic de ea”, a menționat mama femeii.

Familia face un apel la solidaritate și sprijin în încercarea de a găsi-o pe Loredana. Toți cei care au informații despre ea sunt rugați să sune la numărul de telefon: 0040 759 472 093.