Românca dispărută în Italia de un an, căutată în fântânile de pe terenul familiei iubitului său

Au fost reluate zilele trecute căutările româncei Andreea Rabciuc, o tânără de 27 de ani dispărută acum mai bine de un an în Jesi, provincia Ancona (Marche). Carabinierii și pompierii au efectuat o inspecție pe terenul iubitului ei, Simone Gresti, singurul suspect în acest caz.

După mai mult de un an, investigațiile privind dispariția Andreei Rabciuc au fost reluate. De marți, 4 aprilie, căutările au fost reluate pentru tânăra româncă despre care nu se mai știe nimic din noaptea dintre 11 și 12 martie 2022.

Carabinierii, împreună cu pompierii și câini special dresați, au desfășurat operațiuni de căutare pe dealurile dintre Maiolati Spontini și Monte Roberto, în special pe terenurile familiei lui Simone Gresti, iubitul Andreei și singurul suspect în acest caz.

Căutările s-au concentrat pe un teren folosit de tatăl lui Simone, acolo unde Andreea și-a ținut câinele pentru o perioadă.

Există două puțuri, unul mic și unul mare, care au fost cercetate, iar apa din aceste puțuri a fost analizată, informează Fanpage. Inspecția a avut loc în prezența procurorului Irene Bilotta și a consultantului din partea procuraturii, Luca Russo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit lui Emanuele Giuliani, avocatul lui Simone Gresti, aceste investigații sunt necesare și nu schimbă nimic cu privire la poziția clientului său. „Simone rămâne liniștit, nu se teme de nimic pentru că e nevinovat”, au fost cuvintele avocatului.

gresti
Andreea Rabciuc cu iubitul său care este unicul suspect în cazul dispariției tinerei românce

De asemenea, în operațiunile de căutare anchetatorii s-au concentrat și pe o zonă aflată la aproximativ 150 de metri de casa lui Daniele, fostul iubit al Andreei.

Bărbatul a povestit că în zilele de dinaintea dispariției, tânăra i-a mărturisit că vrea să-și schimbe viața.

În seara petrecerii, trebuia să o ia de la casa din Montecarottese, unde și-a petrecut seara, dar nu a mai ajuns acolo. „În seara aceasta rămân aici – i-ar fi scris Andreea lui Daniele – dar mâine vii să mă iei și apoi putem face ce vrem.”

Între timp, mama Andreei face un apel la un an distanță de la dispariția fiicei sale către oricine ar putea avea informații despre acest caz.

„Dragostea mamei unde ești? Azi e 12 martie, te caut de un an și nu știu ce sa fac, e imposibil să dispari așa! Ne-am despărțit cu promisiunea că ne vom auzi și ne vom vedea a doua zi… și apoi? Din păcate sunt sigură că cineva te-a rănit, e imposibil să nu iei legătura cu mine în tot acest timp”, a fost mesajul pe care Georgeta Cruceanu l-a dedicat fiicei sale Andreea Rabciuc, la un an de la dispariția acesteia.

Distribuie acest articol